Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

За нас

Barkeepers on wheels / За нас

ЗА НАС

Ние сме екип от мобилни бармани, насочени към повишаване на баровата култура. Създадохме бранда, тъй като има какво повече да покажем от света на коктейлите. Смятаме,че коктейла е едно изкуство, което се изуча и надгражда постоянно. А за да се случи едно събитие, то трябва да бъде организирано до последния детайл. Барманската професия изисква една особена отдаденост, която да събира у себе си множество качества. Добрият барман знае, че трябва винаги да бъде в добро настроение, да е психолог за своите клиенти и да познава любимата напитка от пръв поглед. За нас индивидуалният подход е от изключителна важност. Екипът ни не спира да експериментира с различни свежи комбинации. В това се крие и магията на истинските бараджии, да се потапят постоянно в нови светове от вкусове и смело да прилагат всяко ново знание, така, че да сътворяват все по-интересни сетивни експлозии!
👔 Професионализъм 0
😂 Забавление и смях 0
🎉 Незабравимо събитие 0
🤡 склонност към драма 0
Barkeepers on Wheels - Team - Valeri Petrovski

Валери Петровски

Основател, главен бараджия

С опит от над 16 години в сферата, Валери знае всяка най-малка тънкост на баровото изкуство. Зад гърба си има организирани над 1 000 частни събития и определено умее да създава у клиентите си перфектно настроение и да им оставя незабравими спомени!

Barkeepers on Wheels - Team - Elena Kochova

Елена Кочова

Съосновател, организатор

Елена е съосновател и нашият главен организатор на събития. Тя е и човекът, който ще разреши всичките ти главоболия, зародили се от чудене кое как ще стане, като запретне ръкави и изпълни и най-смелите ти мечти до най-малък детайл. Още 12 годишна започва да помага в семейния ресторант, а с времето придобива опит и в различни типове заведения в София, което от своя страна й помага да има отличен поглед в организирането на всякакъв вид събития.

Barkeepers on Wheels - Team - Dimitar Iliev

Димитър Илиев

Бараджия

Димитър обожава професията си и вече 10 години е посветил на това да се развива и усъвършенства в нея. Винаги е в готовност да забърка най-шантавите коктейли, за да изненада вкусовите ви рецептори и да обърка сетивата ви. От скоро развива свой собствен бранд, а вече е и част от голямото семейство на Barkeepers on Wheels!

Barkeepers on Wheels - Team - Miroslav Nikolov

Мирослав Николов

Бараджия

Ние сме бармани на колела и като такива имаме бараджии в различни краища на България. Мирослав Николов е неизменна част от екипа ни и се подвизава в любимото Велико Търново. Занимава се с барманския занаят вече 4 години, като до толкова гори в това, че предава на всеки свой клиент страстта, която влага в направата на всеки шедьовър, който поднася!

Barkeepers on Wheels - Team - Anabela Krumova

Анабела Крумова

Бараджийка

Бела е барман по душа и професия от 8 години. Родом от Димитровград, временно в София, би казала, че е барман on wheels по призвание. Неизчерпаемото желание за търсене на нови знания и предизвикателства я срещна с Barkeepers on Wheels и намира мястото си сред нашето семейство от иновативни, забавни, талантливи и обичащи живота бармани, където да бъдеш себе си и да израстваш е приоритет. Част от заведенията, помогнали за израстването ѝ са EXE CLUB, EXE BEACH BAR, Makalali beach bar, Memento, el Patron, Admiral и Barkeepers, разбира се.

Barkeepers on Wheels - Team - Bobi Tsvetanov

Борислав Цветанов

Бараджия

Аз съм Борислав. Накратко - Боби - така ме наричат всички. Роден съм в Плевен, но от доста време съм в София и тук открих себе си и своята страст да правя коктейли. Това е работата , която обичам! Барман съм вече от няколко години и преди известно време живота ме срещна с Barkeepers on wheels, благодарение на Димитър Илиев, който е част от този екип почти от неговото сформиране. Намирам признанието си зад бара независимо на кое място по света съм и точно за това бих казал, че съм Барман on wheels. Радвам се, че ставам част от семейството!

Barkeepers on Wheels - Team - Niki Koichev

Николай Койчев

Бараджия

Представяме Николай Койчев. Той е сред новите попълнения в нашия екип, но никак не е нов в барманската професия. Николай, или на кратко Коко, има дългогодишен опит и много забъркани коктейли зад гърба си. Вече 8 години е управител и главен миксолог на Tobaco Garden Bar. Определено можем да кажем, че е истински виртуоз зад бара.

Бъди част от екипа!

Винаги търсим позитивни професионалисти!